El Club Arc Montjuïc amb La Marató TV3

Un any més el Club Arc Montjuïc uneix esforços amb La Marató de TV3. Aquest any la recaptació anirà destinada a la investigació contra el càncer. Aquesta malaltia d'elevada prevalença en els seus diferents tipus, no és aliena a ningú. Es tracta de la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. De més lluny o a prop a tots ens toca. Per això, cal seguir treballant i investigant perquè cada vegada puguem fer millor front a aquesta malaltia.

El Club Arc Montjuïc ha volgut aportar el seu modest gra de sorra; entre les seves accions per col·laborar, es destinarà la recaptació integra del passat round 900 del dia 2/12, el 12è, l'últim de l'any, a aquesta causa.

També s'ha obert una simbòlica diana 0 perquè totes aquelles persones que no van poder participar, col·laborar amb el round, ho puguin fer mitjançant les seves aportacions al següent número de compte:

IBAN ES56 2100 3104 3322 0029 7937

Indicant MARATÓ TV3 i el vostre nom (el nom si ho desitgeu).

Aquesta diana 0 restarà oberta fins al dia 23 de Desembre.

Per poc que es pugui aportar, serà més que res.

Des del Club volem agrair a totes les persones que heu col·laborat en la lluita contra el càncer.

Moltes Gràcies!!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 - Marató TV3 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Mes de 50.000 fotografies del Club Arc Montjuïc al Flickr.

L’any 2019 el Club Arc Montjuïc farà 35 anys de la seva creació. Trenta cinc anys d’història.

Coincidint amb aquest motiu de celebració en congratula informar que les fotografies del CLUB ARC MONTJUÏC ja han copsat mes de 50.000 instants, emocions, riures, somriures i alguna llàgrima! Grans moments!

Podeu trobar totes aquestes imatges a la nostra galeria a FLICKR.

50000 Fotos a Flickr - 29/11/2018

 

Round 900 solidari amb “La Marató de TV3”

Arriba el darrer Round 2018! Diumenge 2, 8.30 h acomiadem aquesta XXVI Lliga Round 900 2018 - Club Arc Montjuïc de la millor de les maneres, amb bona causa! La recaptació de la jornada serà entregada a “La Marató de TV3” d’enguany. No hi podeu faltar!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

3a Tirada Sala a Constantí.

Alguns dels nostres arquers i arqueres a la 3a Tirada de Sala que es va portar a terme el cap de setmana del 24 i 25 de novembre a Constantí.

Endavant les fletxes!!

3a Tirada Sala - 25/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

25N dia internacional contra la violència masclista.

Des dels orígens el Club Arc Montjuïc ha entès la importància que l'esport i l'activitat física, té com, a potencialitat educativa, la seva funció com a motor del canvi social i de com contribueix a promoure la igualtat entre homes i dones, així i tot en el món de l'esport encara existeixen diferències importants en tant a la participació i representació femenina en les diferents esferes d'aquest.

Al Club Arc Montjuïc en tot moment treballem perquè aquestes desigualtats desapareguin, promovent l'esport femení, la participació en les competicions dels equips femenins, organitzant competicions únicament femenines, i ens enorgulleix observar l'augment de dones que en els últims mesos s'estan iniciant en la pràctica d'aquest nostre esport, en el nostre club. Aquesta feina no només es reflecteix en l'aspecte esportiu del Club, sinó que també ho fa en l'aspecte de gestió, ja que actualment la nostra junta està formada per una majoria de dones.

En el Club Arc Montjuïc i dintre dels nostres esforços per a canviar aquesta realitat ens vam adherir al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l'Esport i també ho vam fer a la Declaració de Brighton sobre la Dona i l'esport.

El Club Arc Montjuïc vol ser un Club inclusiu, integrador, on no hi hagi lloc per a la discriminació de cap mena, i on la violència de cap tipus tingui cabuda, i és per això, que en els nostres estatuts comptem amb un Protocol contra l'assetjament sexual, i estem adscrits al Manifest Unitari Per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Treballem per la igualtat en l'esport, on des de tots els àmbits aquesta igualtat es vegi reflectida, i on homes i dones treballem amb un mateix objectiu.

Al Club Arc Montjuïc treballem per a la NO discriminació per raó de gènere en el nostre esport i entorn, defensant les relacions lliures, igualitàries i respectuoses.

Durant la jornada del 12é Round 900 farem lectura del manifest contra la violència masclista.

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Escola Tir amb Arc Club Arc Montjuïc.

La formació dels nostres arquers i arqueres, grans i petits, a l’Escola Arc Montjuïc no s’atura encara que sigui cap de setmana! Endavant esportistes que res us aturi!!

Aquí una mostra d’un dels múltiples grups d’adults, i el grup dels més petits i petites.

Escoles - 24/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Miguel Ángel Véliz segueix recollint èxits

El passat dia 10 de novembre va tenir lloc el II Lancaster Ponferrada Style, modalitat originària de la ciutat que porta el mateix nom a Pennsilvània (EUA), i que va coincidir amb la celebració del XVI Trofeo Ciudad de Ponferrada.
Ambdues competicions van tenir lloc al poliesportiu de El Toralín, i van comptar amb la participació de 103 arquers i 43 clubs.
Aquells arquers/es que no van superar les eliminatòries d'aquestes dues competicions van poder participar en el Torneo del Botillo, disputat amb la modalitat de Mort sobtada.

El nostre arquer internacional, estrella d'aquest II Lancaster, Miguel Ángel Véliz va quedar en la segona posició després d'una disputada competició.

Moltes felicitats Miguel Ángel! Endavant i per molts més èxits!

II Lancaster Ponferrada Style - 10/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

L’escola del Club Arc Montjuïc.

Sabem que el tir amb arc es un esport que no coneix d’edat, adient tant per a joves com per a no tant joves. L’escola del Club, compta cada dia amb més arquers i arqueres contribuint a que el planter dels futurs atletes del tir amb arc es formin i adquireixin les competències i habilitats desitjades per a arribar a ser atletes amb projecció de futur.

El passat dia 28 d’octubre es va iniciar la Lliga Catalana de Sala, amb una elevada participació de la secció més jove del Club. Aquesta participació s’ha vist incrementada en les últimes competicions, fet que ens fa sentir molt contents.

Estem molt orgullosos dels nostres joves arquers i arqueres, de la seva progressió i del seu creixement tant a nivell personal com a nivell esportiu. Desitgem que els mes de 70 nens i nenes de les categories menors es vagin afegint progressivament a les línies de tir.

Endavant, i continueu fent la feina tan ben feta com fins ara!

2a Tirada Sala - 11/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Miguel Ángel Véliz campió del “Arco Shoot Nalon 2018”.

El cap de setmana del 3-4 de novembre el poliesportiu Juan Carlos Beiro a La Felguera, Astúries va acollir el Campionat Internacional de Tir amb arc, “Arco Nalón Shoot 2018”.

En aquest campionat participen exclusivament les modalitats d'arc recurvat i compost, en la categoria sènior masculí i femení i on s'utilitzen les dianes 3 Spot "Las Vegas" a 18 m, amb un màxim de 30 parapets. Només els 8 arquers/es amb més puntuació després de la 90a fletxa o tots aquells que sobrepassessin els 900 punts quedarien seleccionats per a la final.

El nostre arquer, Miguel Ángel Véliz, que es va incorporar al nostre club al mes d'octubre, va participar en aquesta competició, en la que participaven uns 120 arquers i arqueres, quedant en primer lloc davant els millors arquers i arqueres espanyols.

Enhorabona Miguel Ángel! Estem molt orgullosos de què formis part del Club Arc Montjuïc.

A per molts més èxits!

Arco Nalon Shoot 2018 - 04/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Hem col·laborat amb el programa "Amb Identitat" de RTVE2.

El sentit de la vista és el més desenvolupat de tots els sentits i a través d'ell ens arriba el 80% de la informació del que ens envolta. El programa “Amb identitat” de RTVE2 i amb el qual va tenir el plaer de col·laborar el Club Arc Montjuïc, en el seu programa emès el dia 27 d’octubre ens parlava de com d'important és tenir una bona visió per a tenir una bona qualitat de vida i el que abasta aquest concepte. També es tractava el tema de com hem de tenir cura de la nostra vista, què i com ens afecta en els diferents aspectes de la nostra vida i com n'és d'important per als esports de punteria, com és el cas del Tir amb arc. En el reportatge dos dels nostres arquers van explicar com els influeix tenir o no una bona visió.

A continuació us deixem l’enllaç al programa perquè li doneu una ullada.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/amb-identitat/amb-identitat-cura-vista/4815726/

Hem col·laborat amb el programa