David Catalan ascendit a màxim estatus International Judge WA.

Volem donar les felicitacions al nostre soci David Catalan que ha estat confirmat i ascendit al màxim estatuts de INTERNATIONAL JUDGE de la World Archery.

David, et volem veure als Jocs Olímpics!!

Continuem treballant . Fem cada cop el club mes gran a tots els nivells.

David Catalan ascendit a màxim estatus International Judge WA - 02/11/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

El Club Arc Montjuïc ha rebut la samarreta de “Club De Clubs”.

El Club Arc Montjuïc i la seva junta ha rebut la samarreta de “CLUB DE CLUBS” que ha ofert l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Oficina d’atenció als Clubs.

Es una distinció compartida amb tots els socis i sòcies, i en particular a tots els voluntaris i voluntàries del club que fan possible que cada dia el club sigui el mes gran. N’estem orgullosos.

No hem recorregut un llarg camí. Tenim un llarg camí per recórrer.

Club de Clubs - 24/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XXIX Campionat de Catalunya 2D. Aina Socías Campiona de Catalunya.

Diumenge 22 d'Octubre es va celebrar el XXIX Campionat de Catalunya 2D a Siurana i organitzat pel Club d'Arquers del Papiol, amb l'estrena d'un nou circuit en un entorn impressionant al Parc Natural de la Serra de Montsant.

Prop de 60 arquers van prendre part en aquest esdeveniment, en una modalitat en la qual les distancies són desconegudes i més llunyanes de l'habitual.

Donem l'enhorabona a Aina Socías que en la modalitat d'arc Nu i en la seva primera participació aconsegueix el primer lloc davant altres arqueres amb molta més experiència.

XXIX CAMPIONAT DE CATALUNYA 2D - 22/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

5è Trofeu Internacional Vila d’Encamp (Andorra)

Els nostres arquers i arqueres desplaçats a Andorra varen aconseguir 11 podis en el torneig celebrat entre dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre a la Vila d’Encamp (Andorra).

Enhorabona a tots i totes.

2n Campionat d'Andorra - 5è Trofeu Internacional Vila d'Encamp - 21 i 22/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Programa Formatiu per a Entitats Esportives

Participem al Programa Formatiu per a Entitats Esportives de la ciutat de Barcelona. Cada dimarts fins Nadal. Fem el club mes gran i mes professional. Gran iniciativa de l’Oficina de Clubs de Barcelona i Institut Barcelona Esports.

Programa Formatiu per a Entitats Esportives - 10/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr