III Copa Barcelona Femenina i homenatge a Joan Bozzo.

El passat diumenge 2 d'octubre es va celebrar, al Camp de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc, la III Copa Femenina - XXV Trofeu Mercè Esportiva, competició adreçada de manera específica al col·lectiu d'arqueres de tota Catalunya, sense límit d'edat.

Hi van participar més de 70 arqueres de les categories esquirol, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior i veterà, en una ferma aposta del club per promocionar i difondre l'esport femení.

A banda de competir, la jornada esportiva va culminar amb el lliurament d'una placa commemorativa, per part del president de la FETA, senyor Vicente Martínez Orga, a l'arquer Joan Bozzo i Mulet.

Per aquells qui no coneixeu la història del llançament de la icònica fletxa d'aquella inoblidable nit del 25 de juliol del 1992, en Joan Bozzo va ser un dels dos arquers seleccionats per a l'encesa del peveter en la cerimònia d'inauguració dels XXV Jocs Olímpics.

Poc abans de la inauguració va saber que la decisió de llançar la fletxa havia de recaure sobre Antonio Rebollo, però la dedicació, constància i sacrifici de en Joan Bozzo mereixien un reconeixement públic. Estem orgullosos que aquest reconeixement tingués lloc a Montjuïc: ets molt, molt gran Joan Bozzo!

III Copa Barcelona Femenina - XXV Trofeu Mercè Esportiva - 02/10/2016 - clubarcmontjuic - Flickr

 

III Copa Barcelona Femenina – XXV Trofeu Mercè Esportiva.

Diumenge 2 d’octubre de 2016, de 9:00 a 13:00h.

Tot es a punt per una nova edició de la III Copa Barcelona Femenina – XXV Trofeu Mercè Esportiva, organitzat pel Club Arc Montjuïc. Mes de 70 arqueres competint en una diada de germanor. Enguany celebrem 25 anys d'una competició adreçada exclusivament al col·lectiu d'arqueres de tota Catalunya, sense límit d'edat, que participaran en les categories esquirol, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior i veteranes.

Llistat de Pre-Inscrites:

http://www.ianseo.net/Details.php?toId=2112

Cartell III Copa Barcelona Femenina - clubarcmontjuic - Flickr

 

XIII Campionat de Catalunya de Round-900 i IV Memorial Jordi Adell.

Dissabte 17 i diumenge 18 de setembre es va celebrar al camp de tir de Montjuïc la XIII edició del Campionat de Catalunya de Round-900 i IV Memorial Jordi Adell. Organitzat per la Federació Catalana de Tir amb Arc i el Club Arc Montjuïc.

En la competició hi van participar un total de 107 arquers dels 111 inscrits, tot un èxit de participació.

El Club Arc Montjuïc va estar representat per 44 arquers i arqueres dels que 27 van assolir podi: 12 primers, 10 segons i 5 tercers.

Enhorabona a tots i totes!!

XIII Campionat de Catalunya Round-900 - 17/09/2016 - 1a Jornada - clubarcmontjuic - Flickr