4a Edició Gran Premio de España de Tir amb Arc

El darrer cap de setmana s'ha celebrat a Madrid la 4a edició del Gran Premio de España de tir amb arc. Per part del Club Arc Montjuïc hi han participat els equips femení i masculí d'arc compost i d'arc recorbat. Després de dos dies de competició, destaquem, tots i les lesions de darrer moment, les 7a posicions dels equips femenins (recorbat i compost) i l'13a del masculí en l'especialitat d'arc compost.

Intercanviem esport per un dia?

El passat 6 d’abril, el Club Arc Montjuïc va col·laborar amb el programa Caldeirão do Huck de la brasilera TV Globo. A la ciutat esportiva Joan Gamper del F.C. Barcelona, el futbolista Neymar Jr. i l'arquer olímpic brasiler Marcus D'Almeida van realitzar unes proves de les seves respectives disciplines esportives, a les que també es va afegir el presentador de TV Luciano Huck.

Ara que ja es públic, en el vídeo (duració 20' aproximadament), podreu comprovar qui encerta a la diana amb la fletxa i qui amb el baló de futbol. De ben segur que les dianes que veureu us seran familiars i potser trobareu en David Catalán, el nostre jutge intercontinental i també al nostre president, Jordi Falgueras, entre els assistents a les proves.

http://gshow.globo.com/tv/noticia/2016/05/neymar-participa-de-desafio-no-caldeirao-do-huck.html

Nou rècord de participació en el Round 900

El passat diumenge 17 d'abril es va assolir un nou rècord d'inscripció en la competició Round 900 que organitza el Club Arc Montjuïc. Un total de 76 arquers inscrits i 74 participants, ja que dues persones no varen competir per manca de lloc a la línia de tir. L'anterior rècord, amb 72 arquers era del 21 d'abril de 2013.

Potser haurem de canviar la dita popular i dir: A l'abril, fletxes mil