Aina Socías Subcampiona d’Espanya!!

Els dies 28 i 29 de setembre es va celebrar el 2n Campionat d'Espanya de 3D Indoor a Atarfe (Granada). Representava al nostre club Aina Socías, arquera sènior d'arc nu.

En aquesta competició els objectius són 24 dianes en 3D col·locades a distàncies desconegudes en un format Indoor i, per segon cop en la seva història com a campionat nacional, es realitzà al Coliseu d'Atarfe.

El dissabte es realitzaren dos recorreguts, en dos torns, on Aina Socías va quedar 3a de la seva categoria.

Seguint el nou format de competicions de la WA, els dos primers classificats passen directes a la prèvia per les medalles i la resta de classificats han de lluitar per a poder accedir a les semifinals.

Un cop superades les eliminatòries Aina es classificà per a les semifinals, i en els encreuaments li tocà lluitar per a passar a les finals contra la primera classificada del dissabte, Ana Maria Cano de Múrcia, una arquera excel·lent amb molta experiència.

Després d'una eliminatòria duríssima, Aina Socías passà a la final, on finalment l'or va ser per la malaguenya Casandra Campo, i la plata per a la nostra arquera Aina Socías.

Enhorabona Aina!!

2n Campionat d'Espanya de 3D Indoor - 28 i 29/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

V Copa Barcelona Femenina - XXVII Trofeu Mercè Esportiva.

El 30 de setembre va tenir lloc la V Copa Barcelona Femenina - XXVII Trofeu Mercè Esportiva, organitzada pel Club Arc Montjuïc amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant tot el matí, més de mig centenar d'arqueres més enllà de mesurar les seves habilitats amb l'arc, que no van ser poques, van gaudir d'una estona on totes van ser protagonistes, en una festa que reivindica la presència i la importància de la dona en l'esport. Durant temps la presència femenina a l'esport havia estat testimonial, on només podíem competir en determinades categories olímpiques. Aquest any celebrem de manera consecutiva la 5a Copa Barcelona Femenina. És motiu d'orgull i mostra el nostre constant suport a l'esport femení.

Les dones del Club Arc Montjuïc van obtenir bons resultats. I els podis varen ser:

En la categoria Longbow Veterà, la segona posició per a Carme Serradell i tercer lloc per a Glòria Martí.

En la categoria Instintiu Benjamí, la guanyadora va ser Edurne Ortigosa.

En Instintiu Sènior, el podi va ser íntegrament groc, tercer lloc per a Lola Horna, segon lloc per a Carolina Ortoll i guanyadora la Miriam Monfort (que al mateix temps va batre el rècord d’Espanya a 30m.). I finalment Cristina Manzanera va quedar segona en Recorbat Sènior.

La resta de les participants del Club van obtenir en general uns meritoris bons resultats.

Les copes al mèrits 2018 varen ser per Miriam Monfort per la seva brillant carrera en menys d’un any (tots els records de Catalunya (7 de 7), dos d’Espanya (2 de 3), dos campionats de Catalunya (2 de 2), medalla UFEC a la millor puntuació (davant de 18 homes), millor esportista 2018 Sants-Montjuïc. I l’altre copa va ser per Rosa Trigos per la seva dedicació al club tot i estar lluitant a la vida en un altre tipus de competició no tant agradable, un exemple de dona!!

Perquè les dones tenim molt a dir! Gràcies a totes les participants, heu fet d'aquesta competició una gran festa i un gran èxit!

Gràcies per la vostra assistència i complicitat!

V Copa Barcelona Femenina - XXVII Trofeu Mercè Esportiva - 30/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Rècords oficials Campionats de Catalunya Round 900

A partir de l’any 2013 es van oficialitzar els rècords de Catalunya de Round 900. Únicament serien valides les puntuacions del Campionats de Catalunya (des de aquella edició) per disposar de totes les condicions establertes per ser vàlids (sobretot de jutges).

Des de aleshores s’han oficialitzat 204 rècords. Del total, 59 estan en possessió d’arquers i arqueres que pertanyen o pertanyien al Club Arc Montjuïc quan els varen aconseguir.

CASI UN 30% DEL TOTAL!!

N’hem d’estar ben orgullós. Felicitats a tots i totes!!

http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/130/entity/4

XV Campionat de Catalunya Round-900 - 15 i 16/09/2018 - Àlbum 1 - clubarcmontjuic - Flickr

 

V Copa Barcelona Femenina – XXVII Trofeu Mercè Esportiva

El proper 30/09 i per 5è any el CAM organitza aquesta competició integrada únicament per dones, en el seu constant recolzament a l’esport femení. Si encara no t’has apuntat, no dubtis! Passarem una molt bona estona juntes!

NO POTS DEIXAR-HO PASSAR! Ah, és GRATUÏT!

On inscriure’s?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffdmv8wAT8aqAXjSgckj__LtgHHuPqZVH4DwKWxRZ3AaARFg/viewform

Qui s’ha apuntat?

http://www.ianseo.net/TourData/2018/4399/ENC.php

V Copa Barcelona Femenina - XXVII Trofeu Mercè Esportiva - 30/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

Club Arc Montjuïc protagonista del programa “España Directo” de RTVE 1.

En la emissió del dia 19/09/18 dos arquers del Club Arc Montjuïc va ser protagonistes del programa “España Directo” de TVE. En Noé i la Mari són dos arquers amb visibilitat reduïda, ell des de petit que només té un 2% de visió, ella des de fa menys, quan en un accident va perdre la visió d’un dels ulls. Aquesta limitació no els impedeix gaudir i practicar del nostre esport, i tot i que fa poc que el practiquen tenen molta punteria! No us perdeu el reportatge!

 

Historias de Ana. España Directo - 19/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr