5è Trofeu Internacional Vila d’Encamp (Andorra)

Els nostres arquers i arqueres desplaçats a Andorra varen aconseguir 11 podis en el torneig celebrat entre dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre a la Vila d’Encamp (Andorra).

Enhorabona a tots i totes.

2n Campionat d'Andorra - 5è Trofeu Internacional Vila d'Encamp - 21 i 22/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Programa Formatiu per a Entitats Esportives

Participem al Programa Formatiu per a Entitats Esportives de la ciutat de Barcelona. Cada dimarts fins Nadal. Fem el club mes gran i mes professional. Gran iniciativa de l’Oficina de Clubs de Barcelona i Institut Barcelona Esports.

Programa Formatiu per a Entitats Esportives - 10/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Placa d’Honor al Club Arc Montjuïc pel suport i promoció del tir amb arc femení.

El Club Arc Montjuïc ha rebut el 2017 la Placa d’Honor de la RFETA pel seu suport i promoció del tir amb arc, i mes en concret del femení. Ens sentim orgullosos de ser el club mes gran i reconegut, amb mes de 400 socis i sòcies!!

IV Copa Barcelona Femenina - XXVI Trofeu Mercè Esportiva - 10/10/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

IV Copa Barcelona Femenina

Èxit de participació, amb 75 inscrites de 22 clubs de tot Catalunya, a la IV Copa Barcelona Femenina – XXVI Trofeu Mercè Esportiva organitzada pel nostre club amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Institut Barcelona Esports. Cal destacar la participació de 24 arqueres del Club Arc Montjuic, representant un terç de les inscrites.

IV Copa Barcelona Femenina - XXVI Trofeu Mercè Esportiva - clubarcmontjuic - Flickr

 

Subvencions a infants i joves per a la pràctica esportiva fora d'horari escolar, curs 2017-18. Tir amb Arc.

L’Ajuntament de Barcelona ens ha declarat un altre any com única entitat esportiva de Tir amb Arc HOMOLOGADA de la ciutat de Barcelona, seguint uns criteris estrictes de qualitat, infraestructura i equipaments propis.
 
L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un nou pla de subvencions a les famílies per tal de que els infants puguin fer esport extra escolar aportant una subvenció monetària a les famílies que compleixin uns requisits.
 
La documentació per sol·licitar l’ajut es en mans del club. Si creieu que compliu amb els requeriments ens ho dieu i us farem entrega d’ella. El període de sol·licitud finalitza el dimarts 3 d’octubre, a les 14.30h per a les OAC de districte, i a les 20h per a l’OAC de Sant Miquel.

TRAMIT