XIV Trofeu Futurs Campions.

Ja son mes de 60 nens i nenes inscrits al XIV Trofeu Futurs Campions.

El formulari d’inscripcions ja no accepta respostes però, segons la distancia, queda alguna plaça lliure. Si encara no heu fet la inscripció escriviu a futurscampions@arcmontjuic.es indicant la categoria i us direm si el nen o nena te lloc.

Podeu veure els inscrits a Ianseo:

INSCRITS

Cartell FUTURS CAMPIONS 2017

 

Tots Som Barcelona

El Club Arc Montjuïc fa la seva condemna més enèrgica pels atemptats soferts i es solidaritza amb les víctimes #TotsSomBarcelona

Tots Som Barcelona - 17/08/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Club Arc Montjuïc col·labora en el XXVè Aniversari del Jocs Olímpics de Barcelona 92’

El Club Arc Montjuïc va col·laborar a l’acte de celebració del XXV Aniversari del Jocs Olímpics de Barcelona 92’ celebrat a la Pl. Catalunya. I així l’arc que va fer servir el Sr. Rebolló per la simulació de l’encesa del pebeter es un arc de l’Escola de Tir amb Arc del Club Arc Montjuïc.

XXVè Aniversari del Jocs Olímpics de Barcelona 92’ - 25/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Jornada de Tecnificació amb el Campió del Mon Sebastià Juanola

Durant la jornada mensual de tecnificació del dissabte 15 de juliol tots els socis i sòcies del Club Arc Montjuïc varen poder gaudir de les explicacions del Campió del Mon Sebastià Juanola que ens va acompanyar complementat la presencia de tots els demés tècnics i tècniques.

Jornada de Tecnificació amb el Campió del Mon Sebastià Juanola - 15/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

X Tirada de la Por

Una nova nit el Castell de Montjuïc va ser una nit de fletxes i por. Des de “Falleres Zombies” a “Angels Caiguts en Practiques”. Una jornada diferent que va fer que tots i totes gaudíssim d’una nit ben divertida.

X Tirada de la Por - 08/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr