La darrera lliga de Catalunya d’Aire Lliure 2019 ha tocat el seu final.

La darrera lliga d’aire lliure que va començar amb la 1a tirada realitzada el cap de setmana del 16-17 de Març i que es va fer al nostre Club, va acabar el passat cap de setmana del 27 de Maig a Constantí.

Han estat dos mesos d’entrenaments, il·lusions i feina per als i les esportistes del Club Arc Montjuïc.

Aquests esforços han tingut la seva recompensa amb els resultats obtinguts per aquests i aquestes atletes que lluny de defallir, s’han esforçat i donat el millor de tots ells i totes elles.

Com a tota competició només tres es van endur la medalla, però tots els i les atletes que han participat són guanyadors i guanyadores, doncs tot i que han competit contra altres atletes, s’han enfrontat a ells mateixos i elles mateixes, fletxa rere fletxa, i això sovint és el més difícil.

En total el i les atletes del Club Arc Montjuïc han obtingut un total de 16 medalles en les diferents categories i ha contat amb la participació de 17 arquers i arqueres més que han obtingut bones puntuacions sense poder quedar classificats.

El recompte de medalles han estat:

Or (1r/a Classificat/da)

 •  Recorbat Junior Home -> MERCADER PÉREZ, PABLO
 •  Recorbat Sènior Dona ->TAJES GARCÍA, MAGDALENA
 •  Recorbat Sènior Home -> PEÑA CERVELLÓ, ARNAU
 •  Instintiu Sènior Dona -> MONFORT FERNÁNDEZ, MIRIAM
 •  Instintiu Esquirol Dona -> BATALLA RAMÍREZ, GUIOMAR
 •  Instintiu Benjamí Dona-> ORTIGOSA GÁRATE, EDURNE
 •  Instintiu Benjamí Home -> ORDUÑA MONFORT, ROGER

Plata (2n/a Classificat/da)

 • Instintiu Veterà Home -> GARCÍA SERRANO, RAMÓN
 • Instintiu Esquirol Dona -> BATALLA RAMÍREZ, ANNIA
 • Compost  Veterà Home ->  MUÑOZ TREJO, JOSÉ MANUEL
 • Recorbat Sènior Dona -> MANZANERA ESTÉVEZ, CRISTINA
 • Recorbat Junior Home ->DELGADO LARA, VÍCTOR

Bronze (3r/a Classificat/da)

 • Recorbat Cadet Home -> ZAMORA GARCÍA, PABLO
 • Compost  Veterà Home  ->  MARTÍ ESTAPÈ, CARLES

Moltes felicitats a totes i tots pels resultats obtinguts. A seguir treballant i cercant nous reptes!!

3a Jornada Lliga Catalana Aire Lliure Diumenge Torn Matí) - 14/04/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Campionat d’Espanya Universitari – 07/05/2019

Avui pel matí s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Universitari al campus dels Tarongers de la Universitat de Valencia.

Els dos arques del club, Magda Tajes i Arnau Peña en representació de la UAB, han obtingut una quarta posició i una medalla de plata respectivament. Els hi agraïm el sacrifici ja que aquest passat cap de setmana competien també al GP de Sabiñánigo.

Així mateix agrair a Santos Lopez TN2 i soci del Constantí el suport ofert als nostres arquers ja que Roser Salas no hi pogut anar.

 
 
Campionat d’Espanya Universitari - 07/05/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

GP Sabiñánigo 4 i 5 de maig 2019

El passat cap de setmana  4 i 5 de maig es celebra el tercer Gran Premi d'Espanya de la temporada 2018-19, organitzat pel CLUB DE ARQUEROS DE SABIÑÁNIGO en la zona “Deportiva de la Corona".

Hem gaudit d’un cap de setmana  assolellat , amb força vent per la tarda i fresquet.  En un entorn dels més bonics on hem competit,  amb els Pirineus nevats. Per la tarda el vent ha anat en augment i els politges han patit més.

En aquest GP la participació ha estat mes fluixa, un total de 50 clubs,  67 arcs recorbats(22W i 45M), 44 politges (13W i 31M) . El Montjuïc hi participa amb 4 arquers, 1 politges i 3 recorbats a títol individual i  un equip masculí  “Xiquets de Montjuïc”.

Al matí d’aquest dissabte 4 de maig han competit els recorbats,  Arnau Peña (640punts ) 3a posició en el classificatori, Pablo Mercader (634 punts) 4a posició i Victor Delgado (439punts).

Per la tarda Jose Manuel Muñoz(603Punts) ha aconseguit la 4a posició.

Tots  aconsegueixen passar el tall , en la primera eliminatòria Arnau i Pablo tenen bye i  en Victor  lluita fent un 6-0 contra Alexander  Kent Warwick . En 1/16 de final els dos recorbats superen la eliminatòria amb un 6-0, molt be nois.   Jose Manuel en compost, supera la eliminatòria corresponent a  1/16 de final.

Diumenge al matí en Pablo supera 1/8 de final amb un 6-2 i cau a 1/8 contra Carlos Iglesias amb un 7-3, molt lluitat.  Arnau Peña no va poder assistir a les eliminatòries de diumenge.

Jose Manuel cau davant Jose Gómez medalla de plata en aquest GP.

Els Xiquets de Montjuïc  amb 1713 punts resten en quarta  posició.

Marxem amb bones vibracions i amb ganes d’afrontar el proper GP a Madrid.

3r GRAN PREMI D’ESPANYA - 04/05/2019 a 05/05/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

3a Jornada de la Lliga Catalana d’Aire Lliure al Club Arc Montjuïc.

El cap de setmana del 13 i 14 d’abril va tenir lloc al Camp Municipal de Tir amb Arc, i organitzada pel nostre Club, la 3a Tirada de la Lliga Catalana d’Aire Lliure.

La tirada es va dividir en dues jornades per tal de donar cabuda als més de 100  arqueres i arquers de les diferents disciplines i categories inscrits a la competició.

Aquest any, en aquesta i l’anterior tirada que  va acollir el Club, els matins de dissabte han estat el torn dels arcs més tradicionals: Instintius, Longbows i Nus; les tardes per als més joves i els matins de diumenge per als arcs més tècnics: Recorbats i Compostos.

Durant aquestes dues jornades s’han batut 3 records d’Espanya, els tres en la disciplina d’Arc Instintiu.

Destacar que dos d’ells han estat batuts, el de 30m i el total de 72 fletxes, per la nostra arquera de la disciplina Instintiu categoria Sènior, Miriam Monfort, que ja estava en possessió dels anteriors rècords aconseguits durant la Lliga d’Aire Lliure de l’any passat.  Sembla doncs que l’estil pausat i tranquil, d’aquesta arquera, i l’aparent fredor que sembla tenir en l’execució del tir, li està donant molts bons resultats!

Des del Club es treballa per a que cada competició que gestionem i organitzem, ho estigui de la millor de les maneres possibles. El balanç d’aquest cap de setmana ha estat molt positiu, i estem molt contents de la feina feta i estem orgullosos i agraïts a les persones voluntàries que durant tot el cap de setmana han destinat temps del seu lleure per donar un cop de mà. Sense vosaltres no seria possible!

Us esperem a tots i totes en les properes competicions del Club! Més enllà dels resultats, compartir estona amb qui té la teva mateixa passió ja val l’experiència!!

Seguim treballant! Salut i grocs.

3a Jornada Lliga Catalana Aire Lliure Diumenge Torn Matí) - 14/04/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

2n Gran Premi d’Espanya - Toledo 6 i 7 d´Abril 2019

El cap de setmana del 6 i 7 d’ abril es celebra el segon Gran Premi d'Espanya de la temporada 2018-19, organitzat pel CLUB DE TIR AMB ARC ÀGUILA IMPERIAL DE TOLEDO,en el camp de futbol de les pistes d'atletisme de Santa Maria Benquerencia.

El temps no ens acompanya,  patim pluja vent i fred. Tot i això els nostres arquers/res no  defalleixen en cap moment.

En aquest GP la participació ha estat molt important, un total de 73 clubs (els mes importants d’Espanya),  148 arcs recorbats (43W i 105M), 121 politges (30W i 31M) . El Montjuïc hi participa amb 8 arquers, 2 politges i 6 recorbats a títol individual, un equip de recorbat femení  “Nenitas de Montjuïc” un de recorbat masculí  “Xiquets de Montjuïc”i un recorbat mixta.

Al matí d’aquest dissabte 6 d’abril han competit els politges, Jose Manuel Muñoz(630Punts) i Emilio J Benito (622punts),

Als punts no han estat els habitual degut al vent i la pluja. Tots dos han passat el tall i gaudit de una eliminatòria.

Per la tarda els recorbats no han patit pluja, però el vent es intens . La representació femenina compta amb Magda Tajes (456punts), Cristina Manzanera(366punts) i Anna Monzon(288). Totes tres han passat el tall, Magda Tajes ha superat la primera eliminatòria i ha caigut a la segona . Es un equip jove i amb ganes de treballar.

Els recorbats masculins son Arnau Peña (552 punts), Pablo Mercader(533 punts) i Victor Delgado(471 punts). Tots tres aconsegueixen passar el tall , la primera eliminatòria la superen Arnau i Pablo. En Victor  lluita fent un 4-6. A setzens de final Arnau va cau 6 a 0 i en Pablo supera l’enfrontament  fent un 6 a2. Aquí s’acaba la jornada de dissabte.

Diumenge al matí en Pablo s’enfronta a Carlos Iglesies  i no supera la eliminatòria, amb un resultat de 6 a 4.

Els resultats obtinguts pels equips son els següents:

Nenitas Montjuïc , 1110 punts  vuitena posició

Xiquets de Montjuïc, 1556 punts sisena posició

Recorbat Mixte, 1008 punts setena posició.

2n GRAN PREMI D’ESPANYA – 06/04/2019 a 07/04/2019 - clubarcmontjuic - Flickr