3a Tirada Sala a Constantí.

Alguns dels nostres arquers i arqueres a la 3a Tirada de Sala que es va portar a terme el cap de setmana del 24 i 25 de novembre a Constantí.

Endavant les fletxes!!

3a Tirada Sala - 25/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

25N dia internacional contra la violència masclista.

Des dels orígens el Club Arc Montjuïc ha entès la importància que l'esport i l'activitat física, té com, a potencialitat educativa, la seva funció com a motor del canvi social i de com contribueix a promoure la igualtat entre homes i dones, així i tot en el món de l'esport encara existeixen diferències importants en tant a la participació i representació femenina en les diferents esferes d'aquest.

Al Club Arc Montjuïc en tot moment treballem perquè aquestes desigualtats desapareguin, promovent l'esport femení, la participació en les competicions dels equips femenins, organitzant competicions únicament femenines, i ens enorgulleix observar l'augment de dones que en els últims mesos s'estan iniciant en la pràctica d'aquest nostre esport, en el nostre club. Aquesta feina no només es reflecteix en l'aspecte esportiu del Club, sinó que també ho fa en l'aspecte de gestió, ja que actualment la nostra junta està formada per una majoria de dones.

En el Club Arc Montjuïc i dintre dels nostres esforços per a canviar aquesta realitat ens vam adherir al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l'Esport i també ho vam fer a la Declaració de Brighton sobre la Dona i l'esport.

El Club Arc Montjuïc vol ser un Club inclusiu, integrador, on no hi hagi lloc per a la discriminació de cap mena, i on la violència de cap tipus tingui cabuda, i és per això, que en els nostres estatuts comptem amb un Protocol contra l'assetjament sexual, i estem adscrits al Manifest Unitari Per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Treballem per la igualtat en l'esport, on des de tots els àmbits aquesta igualtat es vegi reflectida, i on homes i dones treballem amb un mateix objectiu.

Al Club Arc Montjuïc treballem per a la NO discriminació per raó de gènere en el nostre esport i entorn, defensant les relacions lliures, igualitàries i respectuoses.

Durant la jornada del 12é Round 900 farem lectura del manifest contra la violència masclista.

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Escola Tir amb Arc Club Arc Montjuïc.

La formació dels nostres arquers i arqueres, grans i petits, a l’Escola Arc Montjuïc no s’atura encara que sigui cap de setmana! Endavant esportistes que res us aturi!!

Aquí una mostra d’un dels múltiples grups d’adults, i el grup dels més petits i petites.

Escoles - 24/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Miguel Ángel Véliz segueix recollint èxits

El passat dia 10 de novembre va tenir lloc el II Lancaster Ponferrada Style, modalitat originària de la ciutat que porta el mateix nom a Pennsilvània (EUA), i que va coincidir amb la celebració del XVI Trofeo Ciudad de Ponferrada.
Ambdues competicions van tenir lloc al poliesportiu de El Toralín, i van comptar amb la participació de 103 arquers i 43 clubs.
Aquells arquers/es que no van superar les eliminatòries d'aquestes dues competicions van poder participar en el Torneo del Botillo, disputat amb la modalitat de Mort sobtada.

El nostre arquer internacional, estrella d'aquest II Lancaster, Miguel Ángel Véliz va quedar en la segona posició després d'una disputada competició.

Moltes felicitats Miguel Ángel! Endavant i per molts més èxits!

II Lancaster Ponferrada Style - 10/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

L’escola del Club Arc Montjuïc.

Sabem que el tir amb arc es un esport que no coneix d’edat, adient tant per a joves com per a no tant joves. L’escola del Club, compta cada dia amb més arquers i arqueres contribuint a que el planter dels futurs atletes del tir amb arc es formin i adquireixin les competències i habilitats desitjades per a arribar a ser atletes amb projecció de futur.

El passat dia 28 d’octubre es va iniciar la Lliga Catalana de Sala, amb una elevada participació de la secció més jove del Club. Aquesta participació s’ha vist incrementada en les últimes competicions, fet que ens fa sentir molt contents.

Estem molt orgullosos dels nostres joves arquers i arqueres, de la seva progressió i del seu creixement tant a nivell personal com a nivell esportiu. Desitgem que els mes de 70 nens i nenes de les categories menors es vagin afegint progressivament a les línies de tir.

Endavant, i continueu fent la feina tan ben feta com fins ara!

2a Tirada Sala - 11/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr