El Club Arc Montjuïc amb La Marató TV3

Un any més el Club Arc Montjuïc uneix esforços amb La Marató de TV3. Aquest any la recaptació anirà destinada a la investigació contra el càncer. Aquesta malaltia d'elevada prevalença en els seus diferents tipus, no és aliena a ningú. Es tracta de la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. De més lluny o a prop a tots ens toca. Per això, cal seguir treballant i investigant perquè cada vegada puguem fer millor front a aquesta malaltia.

El Club Arc Montjuïc ha volgut aportar el seu modest gra de sorra; entre les seves accions per col·laborar, es destinarà la recaptació integra del passat round 900 del dia 2/12, el 12è, l'últim de l'any, a aquesta causa.

També s'ha obert una simbòlica diana 0 perquè totes aquelles persones que no van poder participar, col·laborar amb el round, ho puguin fer mitjançant les seves aportacions al següent número de compte:

IBAN ES56 2100 3104 3322 0029 7937

Indicant MARATÓ TV3 i el vostre nom (el nom si ho desitgeu).

Aquesta diana 0 restarà oberta fins al dia 23 de Desembre.

Per poc que es pugui aportar, serà més que res.

Des del Club volem agrair a totes les persones que heu col·laborat en la lluita contra el càncer.

Moltes Gràcies!!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 - Marató TV3 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Mes de 50.000 fotografies del Club Arc Montjuïc al Flickr.

L’any 2019 el Club Arc Montjuïc farà 35 anys de la seva creació. Trenta cinc anys d’història.

Coincidint amb aquest motiu de celebració en congratula informar que les fotografies del CLUB ARC MONTJUÏC ja han copsat mes de 50.000 instants, emocions, riures, somriures i alguna llàgrima! Grans moments!

Podeu trobar totes aquestes imatges a la nostra galeria a FLICKR.

50000 Fotos a Flickr - 29/11/2018

 

Round 900 solidari amb “La Marató de TV3”

Arriba el darrer Round 2018! Diumenge 2, 8.30 h acomiadem aquesta XXVI Lliga Round 900 2018 - Club Arc Montjuïc de la millor de les maneres, amb bona causa! La recaptació de la jornada serà entregada a “La Marató de TV3” d’enguany. No hi podeu faltar!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

3a Tirada Sala a Constantí.

Alguns dels nostres arquers i arqueres a la 3a Tirada de Sala que es va portar a terme el cap de setmana del 24 i 25 de novembre a Constantí.

Endavant les fletxes!!

3a Tirada Sala - 25/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

25N dia internacional contra la violència masclista.

Des dels orígens el Club Arc Montjuïc ha entès la importància que l'esport i l'activitat física, té com, a potencialitat educativa, la seva funció com a motor del canvi social i de com contribueix a promoure la igualtat entre homes i dones, així i tot en el món de l'esport encara existeixen diferències importants en tant a la participació i representació femenina en les diferents esferes d'aquest.

Al Club Arc Montjuïc en tot moment treballem perquè aquestes desigualtats desapareguin, promovent l'esport femení, la participació en les competicions dels equips femenins, organitzant competicions únicament femenines, i ens enorgulleix observar l'augment de dones que en els últims mesos s'estan iniciant en la pràctica d'aquest nostre esport, en el nostre club. Aquesta feina no només es reflecteix en l'aspecte esportiu del Club, sinó que també ho fa en l'aspecte de gestió, ja que actualment la nostra junta està formada per una majoria de dones.

En el Club Arc Montjuïc i dintre dels nostres esforços per a canviar aquesta realitat ens vam adherir al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l'Esport i també ho vam fer a la Declaració de Brighton sobre la Dona i l'esport.

El Club Arc Montjuïc vol ser un Club inclusiu, integrador, on no hi hagi lloc per a la discriminació de cap mena, i on la violència de cap tipus tingui cabuda, i és per això, que en els nostres estatuts comptem amb un Protocol contra l'assetjament sexual, i estem adscrits al Manifest Unitari Per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Treballem per la igualtat en l'esport, on des de tots els àmbits aquesta igualtat es vegi reflectida, i on homes i dones treballem amb un mateix objectiu.

Al Club Arc Montjuïc treballem per a la NO discriminació per raó de gènere en el nostre esport i entorn, defensant les relacions lliures, igualitàries i respectuoses.

Durant la jornada del 12é Round 900 farem lectura del manifest contra la violència masclista.

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr