Reunió de pares i mares i equip tècnic de l’Escola de Tir amb arc Club arc Montjuïc.

El dia 9 de Setembre va tenir lloc a la sala del carrer Alava, la reunió inaugural del nou curs de l’escola de Tir amb Arc del Club Arc Montjuïc.

Durant aproximadament una hora llarga, els tècnics encarregats de la gestió i funcionament de l’escola, amb la seva coordinadora en cap, Roser Salas, van exposar les novetats i punts més importants de cara al nou curs.

Com a entitat amb activitat esportiva homologada, les famílies que compleixin els criteris determinats per l’Ajuntament de Barcelona es podran acollir a les subvencions per tal de que els seus fills o les seves filles puguin participar en la nostre escola.

Creiem fermament en l’escola, com a base de la formació dels infants i joves que practiquen tir amb arc, no només a nivell esportiu, sinó que també, i quasi més important, a nivell humà. El tir amb arc, es un esport molt complert, amb exigències a nivell físic i quasi bé més exigent pel que fa a nivell mental, ja que requereix una elevada concentració, ser conscient del moment, del aquí i l’ara. Requereix, com tot esport, de respecte, compromís, treball personal i d’equip…. I és també tasca nostra com a formadors acompanyar als i les nostres alumnes en el seu creixement diari.

Un nou curs comença amb noves forces i il·lusió.

Homologació Escola Club Arc Montjuïc i Reunió Families - 9 i 12/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XVIa Edició Trofeu Futurs Campions

Un any més al Club Arc Montjuïc, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona – districte de Sants-Montjuïc,  hem celebrat la competició que es troba adreçada als i les més joves atletes del món del Tir amb Arc, la Futurs Campions

El diumenge 8 de Setembre, prop de mig centenar de participants es van trobar al Camp Municipal de Tir amb Arc de Barcelona per dur a terme la ja 16ª edició d’aquesta competició.

Durant aproximadament tres hores, els i les joves arquers i arqueres van donar el bo i millor d’ells mateixos en una tarda lleugerament ventosa i no massa assolellada.

Cal dir que els resultats per als i les arqueres del nostre club van ser molt positius, i els felicitem a tots i totes per ells, però mes enllà d’aquests, ens complau veure com el tir amb arc esdevé una faceta més de les seves vides, una faceta de la que gaudeixen i que contribueix al seu creixement personal.

Agraïm també a tots els i les voluntaris/es que van dedicar part del seu temps de lleure per a que aquesta experiència, en diversos casos, la primera, fos encara més especial per a tots i totes.

Continuem creixent junts, dia a dia, esforç rere esforç.

Novament moltes felicitats a tots i totes que en vàreu participar.

XVI Trofeu Futurs Campions - 08/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Col·laboració del Club Arc Montjuïc amb el programa This Is Philosophy.

El 21 d’agost arquers i arqueres del Club Arc Montjuïc van col·laborar en la filmació del programa This is Philosofy de la productoria BrutalMedia i conduït per Alvaro Carmona.

L’arc i la filosofía es troben estretament lligats, de fet Aristòtil explicava el concepte de "Virtut", amb la metàfora de l'arquer, qui per apuntar al blanc tensa l'arc per aconseguir assolir la fi de eudaimonia, que en grec vol dir Felicitat. Perquè l'arquer aconsegueixi el seu objectiu haurà d'utilitzar i posar en pràctica la virtut, realitzar accions nobles i aconseguir així la felicitat, finalitat última de cada ésser humà segons Aristòtil.

Va ser una tarda intensa, productiva i molt enriquidora.

Esperem veure ben aviat el programa en antena i seguir aprenent més.

Com sempre un plaer poder col·laborar amb la difusió de coneixement i agraïts per la visibilitat que això suposa per al nostre esport.

Col·laboració del Club Arc Montjuïc amb el programa This Is Philosophy - 21/08/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Final Campionat d’España de Clubs 2019

El cap de setmana del 6 i 7 de juliol de 2019 es va celebrar a Humanes de Madrid la Fase Final del Campionat d’España de Clubs. Com cada any, i des de la creació d’aquesta competició, el Club Arc Montjuïc mai ha deixat de participar-hi, sent, juntament al Pardinyes (Lleida), els dos clubs catalans que sempre han estat puntuals a la cita. Aquest any si ha afegit el Constantí (Tarragona) , qui esperem, formi a partir d’ara el trident dels CLUBS CATALANS d’elit d’Aire Lliure a les competicions estatals.

Els tres equips d’Arc Recorbat del Club Arc Montjuïc (Femení, Masculí i Mixt) havien aconseguit la classificació per la final (recordem que a la final s’envien els tres millors components de cada equip).

L’equip masculí (Arnau Peña, Pablo Mercader i Victor Delgado) era un dels favorits pel podi, però motius de força major varen fer que no es pogués desplaçar a Madrid per la final (ànims nois, l’any que ve a per totes).

El equip femení format per Magda Tajes, Ana Monzón i Cristina Manzanera van aconseguir un rendiment superior al dels entrenaments però no va ser suficient per assolir una bona posició. Al final novenes al derrotar l’equip de Boadilla. Cal remarcar que dos de les integrants de l'equip era el primer any que hi participaven, així que cal admirar el seu esforç i dedicació.

El equip mixt format per Magda Tajes i Pablo Mercader després d'obtenir durant les classificatòries de tota la temporada la setena posició van aconseguir superar totes les expectatives arribant a les semifinals, quedant-se a les portes del bronze al perdre en la lluita per la medalla amb l’experimentat equip de Arco Soto, demostrant tot i així un grandíssim rendiment.

Enhorabona a totes i tots per la temporada. L’any vinent a per totes!!

Final Campionat España de Clubs 2019 - 06 a 07/07/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Campanya “LA FAM NO FA VACANCES” - 2019.

“LA FAM NO FA VACANCES”  és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es duu a terme coordinada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El Club Arc Montjuïc, conjuntament amb el Parc de Montjuïc, s’acull un any més a la campanya fent una recollida d’aliments.

Dies i horaris de recollida:

DIVENDRES 21, de 15 a 21h.

DISSABTE 22, de 17 a 21h.

DIUMENGE 23, de 8 a 14h.

Lloc: Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc

Aliments adients: Es molt fàcil, simplement quelcom com: arròs, pasta, llegums secs, oli, llet i conserves. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Qui rebrà els aliments? Tot el que es reculli es destinarà directament a entitats benèfiques properes que pertanyin a la xarxa d’entitats dels Bancs dels Aliments.

Gràcies per la vostra segura col·laboració.

La Fam no fa Vacances - 2019 - clubarcmontjuic - Flickr