INSTAL·LACIONS

Castell de Montjuïc

Camp Municipal de Tir amb Arc

El Camp Municipal de Tir amb Arc està situat al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc. Es tracta d’un equipament esportiu municipal, d’ús restringit a la pràctica d’aquest esport.

El Camp disposa de tres zones clarament diferenciades:

Zona de tir

Es reconeix fàcilment diferenciable per la línia de tir que la delimita. Aquesta línia de tir disposa de 18 carrers i per cada un d’ells hi poden haver un màxim de 4 arquers (en dos torns). En total trobem 72 posicions de tir. La longitud del camp permet assolir distàncies de fins a 90 metres en la tirada.

Zona amb magatzematge

On es guarda el material esportiu com ara les dianes. També disposa de dutxes i de lavabo accessible a persones amb discapacitat.

Zona de vegetació

Queda al darrera de la zona de tir. És una zona que permet descansar sense interferir en les tirades de la resta d’arquers.

Espai lliure compartit

El Camp de Tir és un espai a l’aire lliure compartit entre altres clubs de la ciutat de Barcelona.

El Club ARC MONTJUÏC és l’operador autoritzat per l’Ajuntament de Barcelona per a portar la gestió del camp municipal de tir amb arc.

Normes d'ús del camp

Per tal de garantir una correcta utilització del camp, els arquers dels diferents Clubs han de seguir les normes d’ús del camp.

Localització del camp

La ubicació del camp de tir permet arribar en transport públic sense dificultats:

Autobús 150

Autobús nº 150 a Plaça Espanya i baixar a l’última parada. Freqüència de pas: 15-16 minuts.

Metro L1 i L3

Les línies de metro L1 i L3 et duran fins a la Pl. Espanya.

CALENDARI

Propers events