FES-TE SOCI

Fes-te soci

L' orgull de pertànyer a un gran Club

El Club ARC MONTJUÏC és una entitat que va néixer fa quaranta anys amb l’objectiu de ser un entorn on tots els socis i sòcies ens trobéssim com a casa, envoltats d’amics i amigues.

Organitzem torneigs propis com l’emblemàtica Lliga Social del Club ARC MONTJUÏC, el Trofeu Futurs Campions, Merçe Esportiva i tirades amb un toc més lúdic com la de Por, la de Nadal o la de la Diada. També col·laborem organitzant torneigs amb la Federació Catalana i la Federació Espanyola.

Al nostre club, s’han forjat campions i campiones de primera categoria, i sempre amb les premisses d’amistat i col·laboració entre tots. Per aquesta raó, som un gran club; el més important i amb més socis i sòcies de Catalunya i Espanya a l’aire lliure. Volem donar-te la benvinguda com a nou soci o sòcia.

Què inclou la quota de soci/a

0-130 PER ANY
  • Es poden utilitzar totes les instal·lacions que es troben en l'apartat d'instal·lacions.
  • Fer ús gratuït de les eines del taller del carrer d'Àlaba.
  • Poder inscriure't a les jornades tècniques i tallers que realitzem regularment per als nostres associats/des gratuïtament.
  • Rebre suport en competicions i subvencions per desplaçaments.
  • Rebre assessorament dels nostres tècnics.
  • Descomptes i prioritat en la inscripció de la Lliga Social Club ARC MONTJUÏC.
2023-2024

Funcionament de l'esport de Tir amb Arc a Espanya

Si desitges adquirir i posseir un arc, has de tenir en compte que a Espanya es considera una arma esportiva. Per aquest motiu, es requereix obtenir la llicència corresponent. A més, per poder practicar tir amb arc, has de fer-ho dins les instal·lacions d’algun club de tir amb arc, la qual cosa requereix, així mateix, afiliar-te a algun club. Aquest club ha de ser el que s’encarregarà de tramitar la llicència a la Federació. Per poder obtenir per primera vegada la llicència a través del nostre club, has de demostrar coneixements de tir amb arc i la seguretat corresponent o dur a terme el nostre curs d’iniciació.

Si realitzes el curs d’iniciació, no hauràs de pagar la matrícula d’entrada (serà gratuïta).

CALENDARI

Propers events